Bygg din egna husbil

Det kan vara riktigt svårt att veta hur man ska ta sig runt i Europa, man kan ha frågor som; Ska jag använda min egna bil? Ska jag ha husvagn? Husbil eller ska jag ta mig runt med tåg och buss? Här kommer ett coolt förslag för alla händiga människor med en stor äventyrslust. Du kan bygga din egna husbil eller den så kallade “Off-Grid Camper”. Ha en titt och bli inspirerad.

De viktigaste punkterna att tänka på när man bygger sin egna Off-Grid Camper är att:

  1. Gör en plan innan – underlätta arbetet genom att göra ordentliga beräkningar om hur arbetet ska gå till och slutresultatet. Allt blir bättre med en riktig plan även om det inte följer punkt och pricka hela tiden.
  2. Isolera ordentligt – Här gäller det att inte snåla med isoleringen, det finns inget värre än att frysa på nätterna och det gör också att du förebygger sjukdomar.
  3. Leta på internet hur det fungerar med till exempel gasspis, virke och ytterligare saker för att få ett så bra resultat som möjligt. Alla är inte händiga men alla kan bygga sin egna campingbil och sitt mobila hem med lite hjälp och det här är verkligen det perfekts sättet att resa runt med i Europa och andra kontinenter.